Online examentraining SHV 1 SHV 2 en SHV 3 (2024)

E-learning

Gemiddeld scoort Learncare Academy een 8 gebaseerd op 63 reviews in de afgelopen 12 maanden

In het kort

Studieduur

online

Certificaat

Persoonscertificering

Prijs

€ 349,00

  • Beschrijving
  • Programma
  • Kosten

Online examentraining SHV 1 SHV 2 en SHV 3 (1)

Beschrijving

De online examentraining voor de persoonscertificering schuldhulpverlener stelt je in staat om je optimaal voor te bereiden op het theorie examen van de modules SHV I, II en III.

Voor wie

Schuldhulpverleners die eerder een opleiding tot Schuldhulpverlener hebben gedaan en hun marktwaarde willen verhogen door het behalen van het NEN 8048-2 certificaat SHV I,II en III.
De online examentraining is ook een goede voorbereiding voor de hercertificering.
De certificeringen worden steeds vaker vereist om opdrachten te kunnen uitvoeren voor de Rijksoverheid, financiële instellingen, bij gemeenten, kredietbanken en werkgevers.
Zakelijke opdrachtgevers vragen naar schuldhulpverlener die in het bezit zijn van een toetsbaar certificaat en de verplichting tot jaarlijkse bijscholing door middel van het behalen vanPe punten.

Opleidingsniveau

Vereist opleidingsniveau: een afgeronde opleiding schuldhulpverlener of civiele bewindvoerder met relevante werkervaring.

Examen NEN 8048 SHV I, II of III certificaat

Steeds meer zakelijke opdrachtgevers vragen naar schuldhulpverlener die in het bezit zijn van een toetsbaar certificaat en de verplichting tot jaarlijkse bijscholing door middel van het behalen van P.E. punten.
Door middel van de online examentraining wordt je voorbereid op alle modules van de persoonscertificering.

Bekijk het Programma

Ervaringsverhalen

Ruud: ‘De professionaliteit van de docenten is mij het meest bevallen’

Geplaatst op 8 februari 2024 door | Tessa van Ham

Nadat Ruud Westdorp een aantal jaar geleden een e-learning tot budgetcoach volgde bij Learncare Academy, besloot hij zich te certificeren. Om te zorgen dat de certificering van Kiwa geldig blijft, ben je echter verplicht om je kennis up-to-date te houden door jaarlijks 12 PE-punten te behalen. Ook hiervoor kon Ruud bij Learncare terecht; hij vertelt […]

Meer lezen

Erik: ‘De prijs-kwaliteitverhouding sprak mij meteen aan bij Learncare’

Geplaatst op 4 januari 202417 januari 2024 door | Tessa van Ham

Erik Maarsingh werkte jarenlang in de directie van GGD Twente, maar ging onlangs met pensioen. Hierdoor ontstond er ruimte voor andere werkzaamheden die hem aanspreken, zoals vrijwilligerswerk bij BudgetBuddy. In deze blog vertelt Erik waarom budgetcoaching hem aansprak en hoe de e-learning van Learncare Academy hem is bevallen. Direct in contact met mensen “Na een […]

Meer lezen

Angelique: ‘Een virtuele opleiding is efficiënt én biedt persoonlijke connectie’

Geplaatst op 19 december 202319 december 2023 door | Tessa van Ham

Net als bij veel andere mensen in de zorg, is Angelique Meyer in de sector als zzp’er werkzaam om mensen te helpen. De uitdagingen die de zorgsector kent, waren echter reden voor haar om haar horizon te verbreden. Door een opleiding tot budgetcoach te volgen, heeft ze een manier gevonden om cliënten onmiddellijk te kunnen […]

Meer lezen

Meer ervaringsverhalen

Programma

B.V. en conform de eisen als omschreven in de NEN-8048-1. Als je het certificaat behaald hebt wordt je ingeschreven in het register van de Kiwa Nederland B.V.

  • Diverse vragen over het schuldhulpverleningsproces, NEN 8048 en de wetten SHV I, SHV II en SHV III
  • Opdrachten berekenen van het afloscapaciteit en het doen van een schuldregelingsvoorstel
  • Webcolleges met uitleg over het examen en uitleg over het berekenen van het afloscapaciteit en het doen van een schuldregelingsvoorstel
  • Proefexamen SHV I met 45 multiple choice vragen en 3 casussen
  • Proefexamen SHV II met 45 multiple choice vragen en 3 casussen
  • Proefexamen SHV III met 24 multiple choice vragen en 2 casussen
  • Ten alle tijden een docent tot je beschikking

Kosten

Deelname kosten: € 349,-. Vrijgesteld van btw.

  • Examen kosten SHV I theorie: €359,-
  • Examen kosten SHV II theorie: €359,-
  • Examen kosten SHV III theorie: €359,-
  • Examen kosten assessment: €274,-

Weet je nog niet helemaal welke opleiding bij jou past en wil je even sparren met één van onze opleidingsmanagers. Vraag dan geheel vrijblijvend gratis online advies aan.

Gratis online adviesgesprek aanvragen

Weet je nog niet helemaal welke opleiding bij jou past en wil je even sparren met één van onze opleidingsmanagers. Vraag dan geheel vrijblijvend gratis online advies aan.

Om de juiste opleiding te kiezen die bij jou past kan je soms dagen/weken/maanden aan het speuren zijn. Een juiste opleiding kan van vele factoren afhangen zoals:

  • Heb je de juiste vooropleiding
  • Op welk niveau de opleiding is
  • Wat de studievorm is
  • Op welke dagen je de lessen wilt volgen
  • Online of klassikaal
  • Wat uiteindelijk je doel is.

Onze opleidingsmanagers brengen graag jouw voorkeuren in kaart zodat jij overzichtelijk hebt voor welke opleiding jij kan gaan. Het voordeel aan online advies is dat je geen reistijd- en kosten hebt en je zelf de voorkeur kan geven voor een datum en tijdstip die jou het beste uitkomt.

Vul het formulier in voor gratis online advies aan te vragen. Je ontvangt dan per e-mail een link naar een online omgeving waarbij je kunt inloggen met beeld en geluid.

Wat onze klanten vertellen

Goed geregeld!

Opleiding Budgetcoach. Waren 4 hele fijne duidelijke klassikale lessen.Nu nog online opdrachten inleveren en examen doen. Hele fijne leerkracht en goede service van Learncare.

Leerzame opleiding met zeer kundige docenten waar je de rest van je carrière wat aan hebt!

Het was een leerzame opleiding met fijne mede studenten.De docenten zijn kundig met veel kennis en ik wil vooral onze dagelijkse docent Robert Westphal bedanken voor het op een motiverende en zeer duidelijke manier overbrengen van de stof.Door persoonlijke omstandigheden kon ik de opleiding niet binnen de termijn afronden maar Learncare heeft me zonder extra kosten een maand extra gegeven en daar ben jullie zeer dankbaar voor!Dit is een opleiding waar ik de rest van mijn carrière wat aan ga hebben. Zelf hoop ik op korte termijn als Budgetcoach aan de slag te gaan en dan het liefst als ZZP'er.

Veel geleerd in één dag tijd.

Een cursus van 1 dag is vaak heel intens en vermoeiend.Deze dag vloog voorbij.De docent van de masterclass Erven en schenken wist de cursistengedurende de hele dag te boeien, enthousiasmeren en droeg ongemerkt een heleboel kennis over. Heldere uitleg, herkenbare praktijkvoorbeelden en genoeg tijd voor vragen en opmerkingen.

Online cursus als zeer prettig ervaren

Online cursus heb ik als zeer prettig ervaren. Ondanks de lange dagen was het niet saai en werden we goed bezig gehouden met opdrachten.

Duidelijk

Een basistraining over belastingen. Ik heb er wel wat van geleerd.Ik vond het alleen wel lastig dat ik de cijferbijlage niet kon vinden.

Zeer goed

Ik heb een goede ervaring van deze opleiding overgehouden.

heel goed

duidelijke toelichting

Uitstekende opzet, inhoud, begeleiding, top!

Ik ben zeer tevreden met de opleiding die ik heb gevolgd bij LearnCare Academy. Heel professioneel, uitstekende begeleiding, goede inhoud. Ik ben blij dat ik voor deze opleider heb gekozen in mijn zoektocht naar de beste opleiding tot BudgetCoach. De opzet is duidelijk, interessant en het online gedeelte is gemakkelijk in gebruik met de mogelijkheid ook alles te printen. Ik heb met veel plezier de opleiding gevolgd. Robert als begeleider vond ik uitermate sympathiek en vooral erg kundig. Je krijgt snelle en goede feedback op de opdrachten waar je steeds weer van leert. Ik raad iedereen aan bij LearnCare een opleiding te volgen!

Up to date

Wat een fijen opleiding.Ik vond het vooral prettig dat het constant up to date werd gebracht.

Zeer toegankelijk

Goed bereikbaar. Vriendelijk persoon. Ik kom zeker terug en zal de organisatie aanbevelen

Prima update mbt de laatste stand van zaken.

Prima update mbt actualiteiten schuldhulpverlening 2024 door Fokke van der Meulen.

Zeker de moeite waard

Ik had een vakbekwame docent die zowel het belang van de opleiding als het belang van de groep in balans weet te houden.De inhoud van de opleiding is duidelijk. Wil je hieraan starten is het wel raadzaam om handig te zijn met cijfers.Het enige waar ik meer aandacht aan zou besteden is gesprek- en coachtechnieken in de rol van dienstverlener.Ik zou deze opleiding wel aanbevelen.De locatie waar we de opleiding deden was qua verzorging echt prima, alleen de ruimte was voor onze groep echt te klein.

Prima opleiding, veel kennis

Als tip, zou fijn zijn als de tekst van het boek voor te lezen is, voor dyslexie zou dit absoluut helpen.Zou fijn zijn als bij de kennisvragen, staat waarom iets goed of niet goed is

Als zeer leerzaam en prettig ervaren.

Prettige docenten, goed bereikbaar voor vragen. Prima locatie. Duidelijke uitleg. A.d.h.v. cases is het onderhoudend.

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in zodat wij de op maat gemaakte offerte snel aan je kunnen toesturen.

Andere bekeken ook onderstaande

Pe Punten

E-learning

Webinar toeslagen

Startdatum Vandaag

Prijs € 84,95

Wil je als expert je kennis bijspijkeren of wil je gewoonweg meer inzicht over het aanvragen van toeslagen?Dan is deze webinar uitermate geschikt voor jou.

Meer informatie

Horus2 punten

KIWA2 punten

WSNP2 punten

Pe Punten sluiten

Pe Punten

E-learning

Webinar Belastingen

Startdatum Vandaag

Prijs € 84,95

Wil je als expert je kennis bijspijkeren of wil je gewoonweg meer inzicht over het aanvragen van belastingen?Dan is deze webinar uitermate geschikt voor jou.

Meer informatie

Horus2 punten

KIWA2 punten

NVVBS2 punten

WSNP2 punten

Pe Punten sluiten

Pe Punten

E-learning

Webinar financiële gedragsverandering van cliënten

Startdatum Vandaag

Prijs € 84,95

Gedrag speelt niet alleen een belangrijke rol in het ontstaan van schulden, het bepaalt ook op welke wijze de cliënt omgaat met de schuldenproblematiek. Voor een succesvol en resultaatgericht traject is gedragsverandering van de cliënt cruciaal. Opgelegde verandering blijkt niet te werken, het zelf tot inzicht komen waarom verandering belangrijk is wel.

Meer informatie

Horus2 punten

KIWA2 punten

NVVBS2 punten

WSNP2 punten

Pe Punten sluiten

Download Brochure

Vul je gegevens in en download de brochure

Online examentraining SHV 1 SHV 2 en SHV 3 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 5859

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.