Hoe staat het er nu voor met de Sister Wives? (2024)

Na heftige periode

Sister Wives Beeld © TLC

Als er één familie is die de afgelopen tijd het nodige heeft meegemaakt, dan is het de familie Brown wel. Bijna alle sister wives zijn inmiddels van Kody (55) gescheiden, er is een nieuw huwelijk voltrokken en verdrietig genoeg hebben ze onlangs afscheid moeten nemen van een geliefd familielid. Hier een overzicht van de meest recente gebeurtenissen.

"Ik heb totaal geen liefdesverdriet gehad toen we uit elkaar gingen"

Robyn

Net als in 2023 heeft Kody nog steeds alleen een relatie met Robyn. Laatstgenoemde zou dit graag anders zien en heeft een voorkeur voor een polyamoreuze levensstijl, maar Kody heeft hier na al het drama met zijn ex-vrouwen geen zin meer in. Het lijkt er dan ook op dat Kody en Robyn met zijn tweeën zullen eindigen - iets wat de kijkers van het programma eigenlijk al vanaf dag één konden voorspellen.

Christine

Gelukkig heeft in ieder geval één van zijn ex-vrouwen haar leven weer opgepakt. Christine heeft na haar relatiebreuk met Kody opnieuw de liefde gevonden, bij David Woolley. De twee hebben elkaar vorig jaar het jawoord gegeven, wat uiteráárd voor het oog van de TLC-camera’s werd vastgelegd. Ze plaatsen ook regelmatig liefdevolle kiekjes van elkaar op social media. Hun kinderen kunnen het ook uitstekend met elkaar vinden en het lijkt er dan ook dat Christine alsnog haar happy ending heeft gekregen.

Hoe staat het er nu voor met de Sister Wives? (2)

Lees ook:

Uitvaart Garrison bracht Sister Wives-familie bij elkaar: 'Samen geknuffeld en gehuild'

Meri

Meri leek begin dit jaar opnieuw het liefdesgeluk te hebben gevonden. Op haar verjaardag maakte zij haar relatie met ene Amos wereldkundig. Ze deelde meerdere kiekjes van de nieuwe man in haar leven én deed zelfs een aantal Q&A's met hem op Instagram. Helaas doofde de relatie ook weer heel snel uit: slechts een maand na haar relatieaankondiging vertelde Meri dat haar relatie met Amos voorbij was. Volgens haar hebben zij en Amos 'verschillende dromen en ambities' en zou het daarom niet werken.

Janelle

Ook Janelle lijkt nog geen nieuwe relatie te hebben na haar breuk van Kody, maar daar is ze niet zo rouwig om. Ze heeft al meerdere keren in interviews aangegeven dat ze 'erg gelukkig' is als single en dat ze ook blij is dat ze de knoop heeft doorgehakt. Spijt van haar relatiebreuk heeft ze absoluut niet: "Ik heb totaal geen liefdesverdriet gehad toen we uit elkaar gingen. Ik had dat namelijk allang voor de breuk verwerkt en de laatste jaren van onze relatie maakte ik mij er al eigenlijk niet meer druk om. Het deed mij allemaal niet veel meer." De kans dat zij en Kody ooit weer samen komen is volgens haar ook heel klein. "Daarvoor zouden er zo veel veranderingen moeten plaatsvinden en zouden wij heel veel dingen anders moeten gaan doen. Ik weet niet of dat kan."

Lees ook: 25-jarige zoon Kody en Janelle Brown uit Sister Wives overleden

Garrison

Toch zijn Janelle en Kody dit jaar iets dichter bij elkaar gekomen, maar wel om een erg verdrietige reden. Hun zoon Garrison maakte begin maart een einde aan zijn leven. Hij werd slechts 25 jaar. De familie was in diepe rouw na deze gebeurtenis en liet zich op social media bijzonder openhartig uit over het grote gemis. De vrienden van Garrison lieten ook nadrukkelijk van zich horen: zij vinden dat Sister Wives tot een einde moet komen nu Garrison zelfmoord heeft gepleegd. Garrison zou het filmen vanaf dag één verschrikkelijk hebben gevonden en zijn vrienden zijn dan ook van mening dat het tijd is dat het doek valt voor de realityserie.

Nieuw seizoen?

Toch lijkt het er niet op dat het doek zal vallen voor Sister Wives. Als we bronnen moeten geloven zijn de opnames de afgelopen tijd gewoon doorgegaan, ook in de periode rondom de zelfmoord van Garrison. Mykelti, de dochter van Christine en Kody, liet zich begin maart ook al uit over een nieuw seizoen. Zij gaf aan dat ze de kans op een nieuw seizoen heel groot acht, omdat haar bevalling ook al is gefilmd en er ook al meerdere scènes zijn opgenomen met David, de nieuwe vriend van Christine. Ze zou naar eigen zeggen 'heel verrast' zijn als de producers van TLC besluiten hier niks mee te doen.

Lees ook: Sister Wives-familie begraaft Garrison Brown (25): 'We houden van je'

Net binnen

Meer nieuws

Hoe staat het er nu voor met de Sister Wives? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 5611

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.